BONBON VÁLOGATÁS

A Magyar Csokoládé és Édesség Szövetség (CSÉSZE) tagvállalatai kizárólag hazai csokoládé- és édességgyártó cukrászatok, manufaktúrák. Közülük az elmúlt években többen nyertek rangos külföldi versenyeken, hoztak el olyan díjakat és elismeréséket, amelyeket a régióban más országoknak nem sikerült.

A CSÉSZE ezekből a magas minőségű , kézzel gyártott bonbonokból kereskedelmi forgalomban nem kapható válogatást állított össze , amit az Édes Napok Kft. forgalmaz.

A válogatás tartalma évszakonként változó, folyamatosan a legmagasabb minőségű bonbonokból áll. Megvásárlásával egyrészt a szövetséget, illetve a tagvállatainkat támogatják, másrészt egy igazán exkluzív, máshol nem beszerezhető különlegességhez jutnak.

A dobozon körbefutó papírhuzat igény esetén brandingelhető viszont a termék mindig a CSÉSZE válogatás nevét viseli, mert ez jelent hitelességet és garanciát a dobozban lévő bonbonok minőségére és különlegességére.

A bonbon válogatás ára: 3500 Ft + ÁFA
Amely tartalmazza az ingyenes kiszállítást, és az igény esetén felmerülő brandingelés árát 30 db fölötti rendelés estén.

További információ : bonbonvalogatas@magyarcsesze.hu

MEGRENDELÉS

 

 

 

 

 

2017. Karácsonyi válogatásban szereplő magas minőségű kézzel készített bonbonok 

Barocco Chocolates:
      

       Cinnamon Plum           Havana Cherry

Bolka Bonbon :

  Eperborkrémes trüffel            Mandulahajó

Demeter Chocolate:

Almasajtos bonbon – Magyar kézműves remek díjas 2017

Epres-citromfüves bonbon – Bronz minősítés International Chocolate Awards versenyen 2016

Lady Lavender:

Sós karamellás bonbon    Szilvapálinkás bonbon

Sokkoládé

Fahéjas-barackos bonbon

 

 

 

ÁSZF- Általános szerződési feltételek 


Támogatók